Sodelujte z nami

Sodelujte z nami

So vam vsebine na tem spletnem mestu všeč? Ker imamo hrano resnično radi in smo ji predani, smo pripravljeni na raznorazna sodelovanja. Pišite mi na barbara@sitfit.si, vesela bom sodelovanja z vami!

Oglaševanje z okusom

Namesto dolgočasnih in neučinkovitih oglasnih pasic, ki uporabnika nervirajo in jih zna večinoma tudi že učinkovito blokirati, vam predlagamo drugačno oglaševanje. Lotite se okusnega oglaševanja – oglašujte z dobro vsebino. Jaz vem, kako jo pripravite tako, da bo teknila vsem!

Vaši izdelki in sestavine lahko v mojih receptih lepo zasijejo. Predstavimo jih v tekstu, prek fotografij in morda tudi v video prispevkih. Vključili bomo tudi povezave do vaših vsebin, povezave do predstavitve izdelkov in sestavin, lahko pa priredimo tudi skupne nagradne igre. Tako bodo vaši izdelki in sestavine na zanimiv način predstavljene vsem obiskovalcem spletnega mesta Sit Fit, obiskovalcem Sit Fit družabnih računov in naročnikom na Sit Fit mailing.

Primer:

Nasveti in recepti

Potrebujete kulinarični nasvet oziroma bi radi v svoja promocijska besedila vključili tudi okusen recept? Pišite mi, pa ga pripravim! Ponudim vam lahko ekskluzivno za vas pripravljene vsebine, recepte, prehrambene nasvete oziroma druga besedila, ki se tičejo dobre hrane in uživanja ob jedi.

Primer:

Testiranje izdelkov in storitev

Bi radi javnosti predstavili svoj najnovejši izdelek oziroma storitev? Bi ga radi prikazali v najlepši luči? Predstavimo ga skupaj! S privlačnimi fotografijami in poglobljenimi besedili, s katerimi uporabnik dobi vse potrebne informacije o izdelku, storitvi oziroma izkušnji vaše blagovne znamke ne morete zgrešiti!

Primer:

Pohvale in priznanja

Sit Fit je zanimiva in moderna kuhinja, ki ustvarja trende, navdušuje uporabnike in se prilagaja ritmu modernega potrošnika. Jedi so enostavne za pripravo in dobrega okusa ter primerne za širok krog ljudi.

Reference:

Če vam ustreza kateri koli zgoraj navedeni način sodelovanja ali pa če imate še kakšno svojo idejo, me kontaktirajte na barbara@sitfit.si. Da bomo skupaj skuhali nekaj dobrega!

Sit Fit Newsletter

Naroči se na Sit Fit Newsletter in vsake dva tedna boš v svoj e-nabiralnik prejel/a nove ideje in nasvete za ustvarjanje v kuhiniji!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.