Blog 041: Med več kot tisoč naročniki Sit Fit mailinga smo nagradili …

0 comments

Blog #40

Presenečenje! Danes praznujemo in se veselimo. Med vsemi, ki ste naročniki našega Sit Fit mailinga, smo izbrali enega, ki bo dobil majhno, a čudovito nagrado za pozornost, branje in za vsesplošno fenomenalnost. Med več kot tisoči naročniki smo nagrado, ki jo sponzorira Kotányi Slovenija, podelili …

… nekomu, ki si zasluži vse dobro in še več. A zmagovalec ni le naš nagrajenec. Zmagovalci ste vsi! Vsaj v mojih očeh. Neizmerno sem ti – ja, prav tebi, ki to bereš! … no, če si naročnik Sit Fit mailinga seveda … sicer postani to tu! – hvaležna. Z veseljem vsak drugi teden napišem to, kar se je podilo v moji glavi in kar se je kuhalo v mojih loncih.

Že takoj na začetku Sit Fit avanture sem vedela, da bom s tabo, in njim in njo in še z vsemi ostalimi, komunicirala prek mailinga. Vedela sem tudi, da ne bom pošiljala mailinga za.čisto.vsak.objavljen.recept, ker se mi zdi, da je to preveč … enostavno, pričakovano, zlajnano, nezanimivo, neprijazno. Le kdo si želi v svoj e-nabiralnik dobiti mail z.čisto.vsakim.novim.receptom, bohnedaj s čisto.vsako.novo.objavo.na.spletnem.mestu? Pravzaprav je zgodba še bolj zapletena.

Vedela sem, kako bom oblikovala spletno mesto Sit Fit:

  1. Ne bo čisto navaden kuharski blog, ker … kdo si želi nakladanja, ko pa hoče takrat, ko se spravi kuhati, le seznam sestavin in postopek priprave? Recepti so le recepti!
  2. Ne bo čisto navadno kuharsko spletno mesto, ker … kuharskih spletnih mest je tam zunaj oooogromno in le kako naj tekmujem z njimi, saj sem le ena, oni pa imajo ne.vem.kako.številčno.ekipo? Nekaj moooram pa tudi počebljati, ti zaupati, namigniti, razdelati
  3. Seveda bom komunicirala prek družabnih omrežij, kjer pa vseh, ki si želijo novih briljantnih kuharskih domislic, tudi ni …

Kaj storiti? Ker se, ko nisem v kuhinji, ukvarjam tudi z nekim pisanjem, nekakšnim družabnim komuniciranjem in takšnim ali drugačnim snovanjem kampanj, vem, da so družabna omrežja danes bolj ali manj … hmmm, kako naj lepo rečem …? Sranje. Ne le, da smo ljudje taki in drugačni, da imamo taka ali drugačna življenja in da na vseh družabnih omrežjih nismo vsi ves čas.

seefirstNaj ne omenjam niti tega, da Facebook, ki je v Sloveniji najbolj priljubljeno družabno omrežje, NE KAŽE vse vsebine tistim, ki so povšečkali neko stran (pokaže približno 20% odstotkom ljudi, razen, če seveda mastno plačaš, za kar pa nimam denarja). Seveda pa, če bi ti rad/a videla več vsebin na Sit Fit Facebook strani, pojdi na Sit Fit Facebook stran, klikni na trikotniček pri Liked in izberi See First in Notifications On.

 

In tu v vsej svoji luči zasije prav stari dobri mailing. Mailing, ki ga lahko napišem in pošljem vsem, ki so se nanj naročili. Ki ga vsako drugo nedeljo dobijo v svoj e-nabiralnik (razen, če ti skoči v Junk/Spam mapo, za kar je pa tudi rešitev – pojdi tja, označi, da naj Sit Fit maili gredo od sedaj naprej v Inbox, pa bo) in ga preberejo, ko ga želijo. Kjer si jaz lahko izberem kateri koli format želim in kjer lahko napišem karkoli želim. Kjer ti seveda že pokažem recepte, ti pa tudi kaj zaupam, namignem ali pa le malo počebljam. Rada se takole menim s tabo. 🙂

Zato se mailinga vedno lotim zelo resno. Pogledam, katere nove recepte sem v zadnjih dveh tednih objavila, kaj sem novega napisala na blogu, kaj se mi je v teh dveh tednih vrednega zapisati zgodilo in napišem. Včasih več. Včasih manj. Včasih z več energije. Včasih z manj energije. Tako je življenje. Zmotno in nevarno bi bilo pričakovati in se delati, da je vse vedno najboljše, najlepše in najbolj fenomenalno. Ker potem daješ napačen vtis. Napačen signal.

Danes pa sem odlične volje in zeeeelo vesela, da me radi berete in da vas je naročnikov mojega Sit Fit mailinga že več kot 1000! Ne, nisem se šla nobene nagradne igre, s katero bi vabila k naročanju na mailing v zameno za nagrado. Nisem kupovala nobenih mailing naslovov (ja, to ljudje počnejo le zato, da se hvalijo s številkami, kar je resnično žalostno …). Več kot 1000 ljudem se vam je zdelo vredno, da se na mailing naročite in berete moje čebljanje, moje pametovanje in moje nasvete. Zato tudi ta zapis in ta nagrada. 😉

Preden izveva, kdo je prejemnik majhne zahvale – žal ne moram dati +1000 nagrad – še to, kaj je ta zahvala. No, pa od koga je. Sponzor tokratne nagrade je Kotányi Slovenija. Še preden sem prišla z ekipo Kotányi Slovenija v stik, sem bila navdušena uporabnica njihovih začimb. Že leta kupujem njihove začimbe in le tiste, ki jih v njihovi ponudbi ni, kupim drugje. Vsekakor gre velika hvala za luštno nagradico Kotányi Slovenija – hvala!

Sedaj pa še ime in priimek nagrajenca. In prejemnik nagrade je *brumroooolllll* Darja Dolenc. Javi se mi s podatki, da ti pošljem nagrado.

Čestitam in hvala, ker me bereš, Darja. Pa seveda, hvala tudi vsem.več.kot.tisočim! Neverjetni ste. Pa seveda, če imaš kakšno pripombo, komentar ali le misel, ki jo moooooraš deliti z mano, pa mi kar takoj piši na barbara@sitfit.si.

Se bereva na blogu, na Facebooku, Instagramu, Twitterju, zagotovo tudi vsako drugo nedeljo na mailingu, mailu ali pa se vidiva na kakšnem food dogodku. Do naslednjič! 😉

Sit Fit Newsletter

Naroči se na Sit Fit Newsletter in vsake dva tedna boš v svoj e-nabiralnik prejel/a nove ideje in nasvete za ustvarjanje v kuhiniji!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.