Blog 037: Sekljalnik Delimano Clarity Pro

0 comments

Delimanov sekljalnik Clarity Pro

Mojo družino električnih pripomočkov so še nekaj tednov nazaj sestavljali mešalnik, multipraktik, palični mešalnik, ročni mešalnik, grelec vode in smuti mešalnik. Nedavno nazaj je vanjo vstopil še sekljalnik. Delimanov sekljalnik Clarity Pro je prestal nekaj resnično težkih preizkušenj. Ker se je odlično izkazal, si je v družini priboril stalno mesto.

Sekljalnik sem v nekaj tednih, odkar ga imam, že dodobra preizkusila – uporabila sem ga tolikokrat, da sosedje najbrž mislijo, da sem nehala jesti trdo hrano! Všeč pa mi ni le zaradi dobrih rezultatov sekljanja in mešanja, ampak predvsem zato, ker je resnično uporaben:

  • sestavljen je iz malo sestavnih delov,
  • ima veliko prostornino posode in
  • zahteva malo prostora.

Delimanov sekljalnik Clarity Pro

Ker imam majhno kuhinjo, veliki strojčki pri meni ne pridejo v poštev. Že tako imam čisto premalo prostora! Kljub temu, da ima sekljalnik litrsko posodo, ki naenkrat omogoča procesiranje kar 600 ml sestavine, je presenetljivo majhen. Da je sestavljen le iz štirih delov, je pa sploh velik plus.

Poleg litrske posode sekljalnik sestavljajo še pokrov, dvojno rezilo – prav zaradi tega je tako učinkovit! – in nastavek, v katerem je motor. Posodo tako le postaviš na pult, vanjo postaviš rezilo in sestavine, posodo pokriješ s pokrovom, nanj namestiš motor, pritisneš na gumb in sekljanje se začne!

Delimanov sekljalnik Clarity Pro

V opisu izdelka je zapisano, da sekljalnik reže, melje in seklja. Jaz sem ga preizkusila v mletju in sekljanju in sestavine niso vedele, kaj jih je doletelo! Wruuuuum. In končano!

Umivanje posode je bilo enostavno, umivanje pokrova pa še bolj. Saj veš, kako težko je včasih dobro umiti pokrove – sestavine se rade skrijejo pred vodo. Tu je pokrov oblikovan tako minimalistično, da je bilo umivanje končano en-dva-tri. Še en plus!

Da je nek strojček vreden nakupa, moraš vedno preveriti in odkljukati sveto trojico.

  • Je Delimanov sekljalnik Clarity Pro funkcionalen? -> Je!
  • Je Delimanov sekljalnik Clarity Pro učinkovit? -> Je!
  • Je Delimanov Clarity Pro eleganten? -> Je!

Ha! Čista zmaga!

Delimanov sekljalnik Clarity Pro

Sekljalnik si je svojo stalno mesto v moji kuhinjski družini zaslužil na težji način. Čisto nič ga nisem šparala. Opraviti je moral dve težki preizkušnji – zmleti je moral orehe, mandlje in ovsene kosmiče in pripraviti kremno omako iz indijskih oreščkov. Uspelo mu je. Delimanov sekljalnik Clarity Pro je zakon!


Recept: Čokoladne rezinice >>

Kremna veganska omaka s špinačos špinačo
Recept: Rezanci v kremni veganski omaki s špinačo >>

Sit Fit Newsletter

Naroči se na Sit Fit Newsletter in vsake dva tedna boš v svoj e-nabiralnik prejel/a nove ideje in nasvete za ustvarjanje v kuhiniji!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.