Badges: Po obrokih

Kotányi recept, mlečni izdelki, Ogljikovo-hidratni recepti, poletne sladice, sladice, Sladice, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pomarančni mousse s piškoti

6 comments

Sladice, ki navdušijo, so lahko tudi popolnoma enostavne. Ta pomarančni mousse, pripravljen brez kompliciranih tehnik in le z povsod dostopnimi sestavinami, je fantastičen, kremast in tako zelo navdušujoč. Za pripravo potrebuješ le pomarančni sok, kremni sir, sladko smetano, malo sladkorja in čokolado ter po želji še pomarančni sladkor. Če želiš, pa dodaj še piškotke. Nadvse dobro in nadvse enostavno!

Vsi recepti

Ekspresne cimetove rolice z jogurtovim testom in vanilijevim prelivom

0 comments

Te čudovito puhaste, dišeče in tako zelo dobre cimetove rolice, pripravljene v slabe pol ure, te bodo zagotovo navdušile. Testo je namesto s klasičnim kvasom pripravljeno z pecilnim praškom kar pohiti pripravo ter grškim jogurtom, ki v sladico prav spretno vključi še nekaj proteinov. Za piko na i te odlične cimetove rolice pokapaj z vanilijevim prelivom, ki je tako zelo dober, da na koncu poližeš vse prste. Enostavno wow!

Beljakovinski recepti, feferoni, Kotányi recept, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Čili con carne oz. odličen mesni čili s papriko in fižolom

0 comments

V hladnejših dneh naj te poleg tople dekce pogreje tudi topla hrana. Taka, ki pogreje želodček in dušo. Ta recept je enostaven, slasten in resnično navduši. Pripravljen je z mletim mesom, fižolom in rdečo papriko. Postrezi ga s kosom kruha, rižem, pire krompirjem ali kar s tortilija čipsom. Užitek je zagotovljen!

Beljakovinski recepti, kruh, meso, mlečni izdelki, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pica z brstičnim ohrovtom in piščančjimi čevapčiči

0 comments

To je prav res ena nenavadna pica, pripravljena s popečenim brstičnim ohrovtom, ki prav zato ni čisto nič grenak, mehkimi koščki piščančjih čevapčičev in kremno mocarelo. Za piko na i poskrbi timijan in čudovito začinjena paradižnikova omaka, vse pa lepo osveži še kisla smetana. Nenavadno, a božansko!