Badges: Prigrizki

kruh, Lidlov recept, mlečni izdelki, sebojke, solate, stročnice, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Odlična solata s stročjim fižolom, češnjevci in koruzo

0 comments

Ta solata vsebuje vse, kar bi moral vsebovati vsak obrok – nekaj beljakovin, nekaj ogljikovih hidratov in veliko zelenjave. Ta solata, ki je popolna za vroče dni, čudovito nasiti, zadovolji in navduši. Lahko si jo pripraviš za doma ali pa jo vzameš s seboj v službo, v šolo, na pot ali na piknik.

jagode, Kotányi recept, poletne sladice, sadje, sebojke, Sladice, sladice, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Zmiksani čeznočni ovseni kosmiči z marmelado in arašidovim maslom

0 comments

Ti kremni, pudingu podobni zmiksani ovseni kosmiči bodo zagotovo tvoj novi najboljši zajtrk. Prejšnjo noč skupaj zmiksaj ovsene kosmiče, chia semena, grški jogurt, malo javorjevega sirupa in mleko, tekočino prelij v kozarčke in postavi v hladilnik. Zjutraj nato dodaj še arašidovo maslo, malo marmelade in po želji še nekaj čokoladnih kapljic ter uživaj v božanskem zajtrku.

Beljakovinski recepti, jajca, LCHF, mlečni izdelki, smučanje, špinača, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Beljakovinski jajčni mafini s skuto in špinačo

2 comments

Ti jajčni mafini so prava mala poslastica! Pripravljeni so v pol ure in ker se pogrejejo res lepo, so idealni za pripravo vnaprej. Pripravi jih danes in imej za zajtrk v naslednjih nekaj dneh. So dobri, nasitni in res priročni, saj ti bo navsezgodaj zjutraj treba skrbeti za eno stvar manj.

Beljakovinski recepti, jajca, Kotányi recept, kruh, Ogljikovo-hidratni recepti, sebojke, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Beljakovinsko bogati jajčni bejgli

0 comments

Te okrogle štručke z luknjo v sredini so neverjetno mehke, so čudovitega okusa in primerne za pripravo najljubšega sendviča ali pa uporabo za prilogo. Na mizi so v pol ure, pripraviš pa jih z moko, pecilnim praškom, soljo, grškim jogurtom in rumenjaki. Potem, ko jih oblikuješ, jih premažeš z beljaki, posujes z sezamom in spečeš v pečici. Noro! Psst, naj ti zaupam še, da so boljše od kajzarice!