Nikar se ne ustraši naslova. Pečen česen je bolj blag od surovega, s pečenjem postane izredno sladek in mehak. Za dokončanje jedi potrebuješ le še kakovostno olivno olje in testenine in odličen obrok bo pripravljen.
Badges: Jesen
Bučna juha z makarončki
0 commentsTako malo sestavin, pa tak okus! Bučke postanejo še bolj sveže in aromatične, če na koncu kuhanja dodaš žličko limoninega soka – poskusi! Če ne želiš pekoče juhe, feferončka ne dodaj, če ga si želiš pekoče juhe in feferončka nimaš, pa ga nadomesti z žličko čilija v prahu.
Polnjeni lignji
2 commentsTokrat pripravi polnjene lignje malo drugače – šunka in sir naj počakata na prihodnjič. K tej jedi sodi velika skleda solate po tvoji izbiri, lahko zelena solata, motovilec, radič ali kaj drugega.
Curry piščanec s kalčki
0 commentsČudoviti okusi sočnega piščanca in hrustljavih kalčkov bodo premagali tvojo lakoto. Piščančje meso z omako lahko postrežeš tudi na krožniku in s kruhom pomakaš vanjo ter si poleg privoščiš solato iz kalčkov.
Sendvič z zelenjavo, sirom in tunino
0 commentsLahek in okusen sendvič lahko pripraviš kjer koli, tudi v službi. S seboj le prinesi sestavine in ga sestavi. Zaradi svežine paradižnika ni potrebe po dodatni omaki, če želiš, pa lahko spodnji del kruha vseeno namažeš z namazom iz kisle smetane ali skute.
Piščančji ražnjiči
0 commentsPiščančje meso je lahko malo dolgočasno, a brez skrbi, ne v tem receptu. Čeprav male piščančje kroglice na fotografiji spremljajo male mocarelice in češnjevi paradižniki, so odlične tudi same.