Badges: 30 minut in manj

Beljakovinski recepti, meso, sebojke, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pohani piščančji fileji iz pečice z gorčično-medeno omako

0 comments

To so piščančji pohančki polni okusa, panirani v nekaj minutah in pečeni v pečici. Obdaja jih ravno prav začinjena panira, ki poskrbi, da je notranjost popolnoma sočna in tako zelo dobra. Priprava v celoti traja manj kot pol ure, štedilnik in kuhinja pa nimata ne kapljice olja, ne vonja po pohanju! Pohančke po želji postrezi z gorčično-medeno omako, ki je s pohančki popolna kombinacija.

Vsi recepti

Ekspresne cimetove rolice z jogurtovim testom in vanilijevim prelivom

0 comments

Te čudovito puhaste, dišeče in tako zelo dobre cimetove rolice, pripravljene v slabe pol ure, te bodo zagotovo navdušile. Testo je namesto s klasičnim kvasom pripravljeno z pecilnim praškom kar pohiti pripravo ter grškim jogurtom, ki v sladico prav spretno vključi še nekaj proteinov. Za piko na i te odlične cimetove rolice pokapaj z vanilijevim prelivom, ki je tako zelo dober, da na koncu poližeš vse prste. Enostavno wow!

kruh, Lidlov recept, sebojke, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Enostavni jogurtovi bejgli oz. okrogle štručke

8 comments

Okrogle štručke oziroma bejgle (bagels!) lahko enostavno pripraviš kar doma. In to le s šestimi sestavinami: potrebuješ moko, pecilni prašek, sol in grški jogurt ter jajce, po želji pa za okras še semena. V tvojih lačnih ustih so lahko v dobre pol ure, od tega jih 5 minut oblikuješ, 20 minut pa pečeš. Odlični so!

Beljakovinski recepti, jajca, Kotányi recept, mlečni izdelki, polenta, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Mascarpone polenta s pečenimi gobicami in jajcem

0 comments

Sonček na krožniku! Imava kremno polento, mehke gobice in dišeč rumenjak, ki se razlije čez gobice in polento … ooh. Da ne omenjam svežine, ki jo da naribana limonina lupinica. Fantastično! To je res čudovita jesenska poslastica, ki jo pripravi v sezoni gob s svežimi in ostali čas z zmrznjenimi gobami.