Badges: 30 minut in manj

Beljakovinski recepti, feferoni, Kotányi recept, kuskus, ribe, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Ribje kroglice na fetini pomaki s kuskusom in motovilcem

0 comments

Te doma pripravljene ribje kroglice so čudovito mehke, polne okusa in prav odlično sodijo s katero koli prilogo. Lahko jih postrežeš na fetini omaki, v kakšni paradižnikovi ali masleni omaki, v sendviču ali pa v solati. Pripraviš jih lahko s svežo ali odmrznjeno ribo, pripravijo pa se v dobrih 20 minutah in to čisto enostavno.

brokoli, feferoni, smučanje, testenine, vegansko, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Makaroni v veganski kremni paradižnikovi omaki s pečenim brokolijem

0 comments

Oh, kakšna čudovita zgodnja pomladna jed! Testenine, najboljše takšne s udrtinami, da se v njih omaka lahko pretkano skrije, prav lepo objema božanska kremna omaka, ki pa je pripravljena brez mlečnih dodatkov, beri smetane, saj kvazi smetano pripraviš kar z indijskimi oreščki. Poleg si pripravi karkoli želiš, predlagam pečen brokoli in skledo solate. Ja, tole je enostavno popoln obrok, ki pocrklja in nasiti. Pa še čudovito izgleda!

Beljakovinski recepti, meso, sebojke, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pohani piščančji fileji iz pečice z gorčično-medeno omako

0 comments

To so piščančji pohančki polni okusa, panirani v nekaj minutah in pečeni v pečici. Obdaja jih ravno prav začinjena panira, ki poskrbi, da je notranjost popolnoma sočna in tako zelo dobra. Priprava v celoti traja manj kot pol ure, štedilnik in kuhinja pa nimata ne kapljice olja, ne vonja po pohanju! Pohančke po želji postrezi z gorčično-medeno omako, ki je s pohančki popolna kombinacija.

Vsi recepti

Ekspresne cimetove rolice z jogurtovim testom in vanilijevim prelivom

0 comments

Te čudovito puhaste, dišeče in tako zelo dobre cimetove rolice, pripravljene v slabe pol ure, te bodo zagotovo navdušile. Testo je namesto s klasičnim kvasom pripravljeno z pecilnim praškom kar pohiti pripravo ter grškim jogurtom, ki v sladico prav spretno vključi še nekaj proteinov. Za piko na i te odlične cimetove rolice pokapaj z vanilijevim prelivom, ki je tako zelo dober, da na koncu poližeš vse prste. Enostavno wow!