Badges: Zima

Vsi recepti

Na sous vide način pripravljena riba v masleni omaki

0 comments

Če imaš doma sous vide napravico ali pa si je želiš, pa ne veš še točno, kaj z njo, potem je ta recept pravi zate. Večina ljudi misli, da je sous vide – torej počasno kuhanje v vodi – le za goveje zrezke, oziroma rib-eye, pa to ni čisto res. Na sous vide način lahko pripraviš tudi najbolj sočno, ravno prav krhko in neverjetno odlično ribo. Tole je božansko!

feferoni, Kotányi recept, Škrobni recepti, sladki krompir, smučanje, stročnice, vegansko, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pečen fižol v paradižnikovi omaki

0 comments

Kremna paradižnikova omaka, obogatena s korenjem in polna mehkega fižola, tako zelo diši in pogreje ter nasiti vse, ki bodo imeli to srečo, da jo bodo lahko poskusili. Jed lahko postrežeš s katero koli prilogo po želji, pečen sladki krompir je čudovita izbira. Jed lahko pripraviš tudi za vnaprej in jo pred postrežbo le pogreješ.

avokado, Lidlov recept, riž, stročnice, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

V pečici pečen riž z zelenjavo in sirom

2 comments

To je slastna jed, polna riža, zelenjave in čudovitih okusov, za piko na i pa poskrbi nebeški sloj stopljenega sira. Te jedi ne pozabiš in obljubim, da bo pogosto na tvojem jedilniku. Najboljša stvar pa ni le okus, ampak tudi enostavna priprava, saj po nekaj minutah začetne priprave vse ostalo delo opravi pečica. Noro dobro!

Beljakovinski recepti, meso, sebojke, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Pohani piščančji fileji iz pečice z gorčično-medeno omako

0 comments

To so piščančji pohančki polni okusa, panirani v nekaj minutah in pečeni v pečici. Obdaja jih ravno prav začinjena panira, ki poskrbi, da je notranjost popolnoma sočna in tako zelo dobra. Priprava v celoti traja manj kot pol ure, štedilnik in kuhinja pa nimata ne kapljice olja, ne vonja po pohanju! Pohančke po želji postrezi z gorčično-medeno omako, ki je s pohančki popolna kombinacija.