Badges: Ribje jedi

Beljakovinski recepti, ribe, Vsi recepti, Vsi recepti

Enostavni ocvrti lignji

0 comments

Ti čudoviti lignji, oziroma kalamari, povaljani v odišavljeni moki in na hitro ocvrti v vročem olju, so nekaj najboljšega! Pripravijo se hitro, enostavno in če upoštevaš moje nasvete, vedno čudovito uspejo. Posoli jih čisto pred postrežbo in uživaj v malih grižljajih božanskosti, postrezi pa jih z rezino limone ali limete, s kosom kruha in veliko skledo najljubše solate.

Vsi recepti

Domače pečene rdeče paprike

0 comments

Pečene paprike so odličnega okusa, mehke strukture in so v kuhi zelo uporabne. Ker le v olje vložene pečene rdeče paprike v Sloveniji ni enostavno dobiti, jih pripravi doma. Potrebuješ le mesnate rdeče paprike in pečico. Uporabiš jih lahko za pripravo in obogatitev različnih jedi, z njimi pa lahko pripraviš tudi odličen rdeč pesto.

Vsi recepti

Vloženo rdeče zelje

0 comments

Če ga še nikoli nisi, je sedaj končno čas, da ga poskusiš! Rdeče zelje se pripravi nadvse hitro, s svojim okusom in neverjetno barvo pa te bo presenetil in navdušil čisto vsakokrat. Ponudiš ga lahko k mnogim jedem. Uporabi ga tako, kot bi vložene kumarice, z malo olja pa ga […]