Badges: Čas priprave

Beljakovinski recepti, jajca, LCHF, mlečni izdelki, smučanje, špinača, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Beljakovinski jajčni mafini s skuto in špinačo

2 comments

Ti jajčni mafini so prava mala poslastica! Pripravljeni so v pol ure in ker se pogrejejo res lepo, so idealni za pripravo vnaprej. Pripravi jih danes in imej za zajtrk v naslednjih nekaj dneh. So dobri, nasitni in res priročni, saj ti bo navsezgodaj zjutraj treba skrbeti za eno stvar manj.

avokado, Beljakovinski recepti, feferoni, meso, sladki krompir, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Piščančji nachos oz. piščančja zloženka s sladkim krompirjem

0 comments

Ta poslastica, polna sočnega piščanca, mehkega sladkega krompirja in čudovito stopljenega sira, ki jo lahko postrežeš z nekaj kremnega avokada in kislo smetano, je božanska jed za čisto vsak dan ali pa jo pripravi, ko dobiš obiske. Jed navduši, zadovolji in nasiti. Pa še tako lepa je za pogledat!

avokado, feferoni, sadje, Škrobni recepti, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Pisana kvinoja s fižolom in koruzo

0 comments

Kakšna pisana, nasitna in enostavno božanska mehiška jed! Pripravljena je en-dva-tri, za pripravo pa potrebuješ sestavine, ki jih najbrž imaš vedno v shrambi in hladilniku – koruzo, kuhan fižol, papriko, kvinojo in paradižnikovo kašo, za piko na i pa še malo avokada. Poleg postrezi s skledo najljubše solate in enostavno uživaj.

Beljakovinski recepti, jajca, Kotányi recept, kruh, Ogljikovo-hidratni recepti, sebojke, smučanje, vegetarijansko, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti, zajtrki

Beljakovinsko bogati jajčni bejgli

0 comments

Te okrogle štručke z luknjo v sredini so neverjetno mehke, so čudovitega okusa in primerne za pripravo najljubšega sendviča ali pa uporabo za prilogo. Na mizi so v pol ure, pripraviš pa jih z moko, pecilnim praškom, soljo, grškim jogurtom in rumenjaki. Potem, ko jih oblikuješ, jih premažeš z beljaki, posujes z sezamom in spečeš v pečici. Noro! Psst, naj ti zaupam še, da so boljše od kajzarice!