Badges: 60 minut in manj

Vsi recepti

Hitri česnovi kruhki s sirom

0 comments

Ti fantastično dišeči, mehki in božansko dobri česnovi kruhki, dodatno obogateni še s sirom in maslom, so pripravljeni v dobre pol ure in so odlični takrat (kadarkoli pravzaprav), ko nimaš časa za pripravo kruha s kvasom, saj za pripravo potrebuješ le pecilni prašek. Priprava ni zapletena, okusi so pa nepozabljivi.

Vsi recepti

Popolno pečen steak s feto

0 comments

Ni težko narediti popolno pečenega steaka, če veš kako. V receptu si poglej vse ključne korake, ki jim moraš slediti in se loti priprave. Steak lahko premažeš še s fantastično mešanico fete, masla in dimljene soli. Tako mehak je in tako diši, da te bo popolnoma zasvojil.

cvetača, Kotányi recept, krompir, sebojke, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Enostavna pečena zelenjava iz pečice

0 comments

Zelenjava še nikoli ni bila okusnejša! V pečici in na enem pekaču pečena zelenjava, pobožana s fantastičnimi začimbami, je najboljši možni poklon zelenjavi in verjamem, da te bo začarala. Uporabiš lahko skoraj katero koli zelenjavo, prilagodi jo sezoni in okusu. Pečeno zelenjavo postrezi s kremnim prelivom in/ali solato in neizmerno uživaj.

Beljakovinski recepti, Vsi recepti, Vsi recepti

Enchiladas: S piščancem in zelenjavo polnjene tortilije s paradižnikovo omako in sirom

0 comments

Enchiladas so tradicionalna mehiška jed, ki vedno navduši z okusom in izgledom. V tem receptu so tortilije napolnjene z mehkim in neverjetno dišečim piščančjim mesom, izbrano zelenjavo in sirom ter prelite s paradižnikovo omako in potresene še z več sira, ki se potem v pečici čudovito stopi. Oh ja, to je čudovita poslastica, ki jo lahko pripraviš tudi vnaprej.

feferoni, juhe, Škrobni recepti, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Zelenjavni mehiški čili s kvinojo

0 comments

Ta pravi mehiški čili z ogromno zelenjave te bo zagotovo navdušil. Je ravno prav pekoč (ali pa čisto nič, če ti pekoče ni všeč), je super nasiten in odličnega okusa. Skrivnostna sestavina je čokolada, ki se je sicer ne čuti, jed pa naredi bogatejšo in močnejšega okusa. Čili pred postrežbo okrasi z avokadom, poleg pa postrezi še kos kruha, popečene tortilije ali pa pojej kar samega.