V hladnejših dneh naj te poleg tople dekce pogreje tudi topla hrana. Taka, ki pogreje želodček in dušo. Ta recept je enostaven, slasten in resnično navduši. Pripravljen je z mletim mesom, fižolom in rdečo papriko. Postrezi ga s kosom kruha, rižem, pire krompirjem ali kar s tortilija čipsom. Užitek je zagotovljen!
Badges: 60 minut in manj
Pica z brstičnim ohrovtom in piščančjimi čevapčiči
0 commentsTo je prav res ena nenavadna pica, pripravljena s popečenim brstičnim ohrovtom, ki prav zato ni čisto nič grenak, mehkimi koščki piščančjih čevapčičev in kremno mocarelo. Za piko na i poskrbi timijan in čudovito začinjena paradižnikova omaka, vse pa lepo osveži še kisla smetana. Nenavadno, a božansko!
Dušeno rdeče zelje
0 commentsTo je fantastična jesensko-zimska poslastica, polna okusov in vitaminov ter čudovitih jesenskih barv. Zelje je čudovito mehko, dišeče in tako zelo dobro. Postrežeš ga lahko s čimer koli, čudovito se ujema z mlinci ali krompirjem. Poleg pa še protein po izbiri in poslastica bo res čarobna.
Odličen borovničev zavitek s skuto
0 commentsTa slasten zavitek pripravi v dobre pol ure in s skoraj nič pekovskega znanja. Za hitro pripravo uporabi listnato testo, zamrznjene (sveže so preveč dragocene!) borovnice, malo skute, nekaj sladkorja in začimb ter (cimetove) piškote. Tako dobro in tako zelo enostavno!
Brezmesne kroglice z jajčevci v paradižnikovi omaki s špageti
0 commentsTe kroglice, pripravljene z jajčevci, sirom in še nekaj sestavinami, so čudovita brezmesna različica kroglic in so tako polnega okusa, da težko verjameš, da so popolnoma vegetarijanske. So neverjetnega okusa in skupaj z božansko paradižnikovo omako res odlična družba špagetom. Noro dobro!
Piščančji krožnik s kuskusom in tzatzikijem
0 commentsTo je poletje na krožniku! Sočni koščki ravno prav začinjenega piščanca, kremast kuskus, osvežilna tzatziki omaka in sladki češnjevi paradižniki. Enostavno wow. To je res čudovito hranljiv krožnik samih poletnih dobrot, ki te nasiti, zadovolji in prav lepo pocrklja. Noro dobro!