Badges: 60 minut in manj

Beljakovinski recepti, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Coq au vin s česnovimi kruhki

0 comments

Bolj z okusi bogate, dišeče in navdušujoče piščančje obare ni na celem svetu! Ta francoska klasika vsebuje mehko, s kosti odpadajoče piščančje meso, gobe, korenje in ostalo zelenjavo, ki se družno namakajo v bogati omaki z rdečim vinom. Enostavno wow! Postrezi z doma pripravljenimi česnovimi kruhki, pire krompirjem ali celo testeninami. Navduši in pocrkljaj!

Beljakovinski recepti, brokoli, LCHF, meso, smučanje, video recept, Vsi recepti, Vsi recepti

Piščanec v bogati česnovi omaki s pirejem in brokolijem

0 comments

Zaradi marinade sočen pečen piščančji file, obdan z božansko omako polno česna, masla in belega vina, dela družbo kremnemu pireju in popečenemu brokoliju. To je jesen na krožniku! Piščanca v omaki lahko postrežeš tudi le s kosom kruha (za pomazat vso to krasno omako), rižem, njoki, testeninami … Pisano, zdravo in resnično božansko!

buče, riž, Škrobni recepti, smučanje, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Odlična bučna rižota iz pečice

0 comments

Ta kremna rižota z bučo, parmezanom, maslom in žajbljem je čudovita jesensko-zimska poslastica, ki navduši vse, ki jo poskusijo. Pripravi se zelo enostavno in hitro, saj se po začetni petminutni pripravi na štedilniku, celotno kuhanje rižote prestavi v pečico. In le pol ure kasneje je rižota, ki ponavadi zahteva veliko pozornosti, magično pripravljena. Oh, res je odlična!

Kotányi recept, smučanje, testenine, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Fantastična bolonjska omaka z gobami in rezanci

0 comments

Kakšni okusi, kakšen vonj, kakšne barve! Ta zelenjavna različica bolonjske omake z gobami je neverjetna. Gobice in korenje ter nekaj osnovnih začimb se kopajo v bogati paradižnikovi omaki, družbo pa jim delajo rezanci. To jed obožujejo vegetarijanci, nad odličnim okusom pa so navdušeni tudi ljubitelji klasične bolonjske omake z mesom. Je treba kar probati, da razumeš!