Badges: 60 minut in manj

Beljakovinski recepti, Izpostavljeno, ribe, Vsi recepti, Vsi recepti

Enostavni ocvrti lignji

0 comments

Ti čudoviti lignji, oziroma kalamari, povaljani v odišavljeni moki in na hitro ocvrti v vročem olju, so nekaj najboljšega! Pripravijo se hitro, enostavno in če upoštevaš moje nasvete, vedno čudovito uspejo. Posoli jih čisto pred postrežbo in uživaj v malih grižljajih božanskosti, postrezi pa jih z rezino limone ali limete, s kosom kruha in veliko skledo najljubše solate.

Vsi recepti

Hitri česnovi kruhki s sirom

0 comments

Ti fantastično dišeči, mehki in božansko dobri česnovi kruhki, dodatno obogateni še s sirom in maslom, so pripravljeni v dobre pol ure in so odlični takrat (kadarkoli pravzaprav), ko nimaš časa za pripravo kruha s kvasom, saj za pripravo potrebuješ le pecilni prašek. Priprava ni zapletena, okusi so pa nepozabljivi.

Vsi recepti

Popolno pečen steak s feto

0 comments

Ni težko narediti popolno pečenega steaka, če veš kako. V receptu si poglej vse ključne korake, ki jim moraš slediti in se loti priprave. Steak lahko premažeš še s fantastično mešanico fete, masla in dimljene soli. Tako mehak je in tako diši, da te bo popolnoma zasvojil.

cvetača, Kotányi recept, krompir, sebojke, stročnice, vegansko, vegetarijansko, Vsi recepti, Vsi recepti

Enostavna pečena zelenjava iz pečice

0 comments

Zelenjava še nikoli ni bila okusnejša! V pečici in na enem pekaču pečena zelenjava, pobožana s fantastičnimi začimbami, je najboljši možni poklon zelenjavi in verjamem, da te bo začarala. Uporabiš lahko skoraj katero koli zelenjavo, prilagodi jo sezoni in okusu. Pečeno zelenjavo postrezi s kremnim prelivom in/ali solato in neizmerno uživaj.

Beljakovinski recepti, Vsi recepti, Vsi recepti

Enchiladas: S piščancem in zelenjavo polnjene tortilije s paradižnikovo omako in sirom

0 comments

Enchiladas so tradicionalna mehiška jed, ki vedno navduši z okusom in izgledom. V tem receptu so tortilije napolnjene z mehkim in neverjetno dišečim piščančjim mesom, izbrano zelenjavo in sirom ter prelite s paradižnikovo omako in potresene še z več sira, ki se potem v pečici čudovito stopi. Oh ja, to je čudovita poslastica, ki jo lahko pripraviš tudi vnaprej.