Kako pa tole diši! Ti čudoviti krompirčki so božanski, izgledajo prečudovito, so enkratnega okusa, pa še pripravijo se popolnoma enostavno. Te že na pogled čudovite krompirčke postrezi ob posebnih priložnostih, ob praznikih ali pa kar vsak dan. Z njimi vsekakor navdušiš.
Badges: več kot 60 minut
Burger z ocvrtim piščančjim zrezkom, solato in zlato omako
0 commentsWow, kakšen burger! Podoben, a 100x boljši od tistega, ki ga kupiš v KFC-ju. Zrezek je odlično začinjen, na zunaj hrustljav in na znotraj sočen, družbo pa mu dela solata, osvežujoče kisle kumarice in fantastična zlata omaka. Noro dobro!
Čudovit goveji golaž iz pečice
0 commentsTa golaž je neverjeten! Lepo gost z mesom, paradižniki, papriko in omako, neverjetno polnega okusa in tako zelo dober, pa še božansko diši. Po začetni nekajminutni pripravi na štedilniku vse preostalo delo opravi pečica. Golaž lahko postrežeš s kruhovimi cmoki, polento ali le s kruhom. Pripraviš ga lahko za večkrat, odlično pa se tudi zamrzne. Nori okusi!
Pomarančni mousse s piškoti
6 commentsSladice, ki navdušijo, so lahko tudi popolnoma enostavne. Ta pomarančni mousse, pripravljen brez kompliciranih tehnik in le z povsod dostopnimi sestavinami, je fantastičen, kremast in tako zelo navdušujoč. Za pripravo potrebuješ le pomarančni sok, kremni sir, sladko smetano, malo sladkorja in čokolado ter po želji še pomarančni sladkor. Če želiš, pa dodaj še piškotke. Nadvse dobro in nadvse enostavno!
Neverjeten pomfri iz pečice
0 commentsTa pomfri je ravno prav hrustljav, čisto nič masten in tako zelo zelo dober, da prav težko verjameš, da je pečen v pečici. Verjamem, da ga boš doma od sedaj naprej pripravljal/a le še na tak način. Je ravno prav odišavljen in popoln za samostojno jed ali pa božansko prilogo, v vsakem primeru pa ga postrezi z odlično ranch pomako.
Južnoameriška obara z zelenjavo, klobaso in gamberi oz. gumbo
0 commentsTa fantastična obara polna barvite zelenjave, klobase in gamberov je enostavano čudovita. Vse sestavine objema svilnata omaka, ki naredi to obaro popolnoma neubranljivo. Vsi, ki so jo že poskusili, so nad njo navdušeni. Če te obare, ki se v originalu imenuje gumbo, še nisi nikoli poskusil/a, je sedaj pravi čas, da jo in se vanjo zaljubiš.